Saturday October 03 2009 - Sunday October 04 2009 Sold out

Awakenings Gashouder

22:00 - 07:00 at Gashouder, Amsterdam
Sold out
Line-up
2 Oktober is de avond met de opbouw van de pompende minimale sound. Paul Kalkbrenner is na 3 jaar weer terug bij Awakenings, die na zijn laatste Awakeningsshow vele ontwikkelingen heeft meegemaakt onder ander zijn Sky & Sand succes. Ouwe Sloveense Awakenings held Umek maakt ook zijn rentree na een afwezigheid van 3 jaar. Wij zijn erg benieuwd naar zijn terugkomst en hij heeft gezegd dat dit spectaculair gaat worden!

Bart Skils & 2000andOne staan samen weer in de Gas en het duo stelt nimmer teleur op Awakenings. Behalve deze 2 vullen Ille Bitch & Unders & de 2 helden van Rauwkost de verdere Nederlands inbreng in.

Anja Schneider kunnen wij ook een grote Awakeningsvriendin noemen en na haar zeer sterke set van Oud en Nieuw hebben wij haar snel teruggevraagd voor deze editie in de Gas waar ze trouwens nog nooit gestaan heeft!

3 Oktober 1997 - 2001 special
na het overweldigende, ruim vantevoren uitverkocht feest van afgelopen 11 april met het 1997 - 2001 thema, is dit het vervolg! Alle artiesten graven de \"gouwe ouwe\" platen uit de kasten en kelders om het moment van toen her te beleven.

Luke Slater zal een unieke en zeer exclusieve LIVEshow geven als Planetary Assault Systems. Dit wordt een combi van oude knallers en nieuwe tracks. PAS is weer helemaal terug na afwezigheid van bijna 10 jaar!!

Billy Nasty & Remy waren de grote helden van 11 april en zijn daarom terug gevraagd!

Surgeon, Jerome, Kenny Larkin en Gayle San zijn al jaren lang vastgediende bij Awakenings en stellen nimmer teleur!

De vorige 1997-2001 editie (evenals alle oktober edities trouwens, dus dit geldt ook voor de vrijdag editie) was in een recordtempo uitverkocht, dus wees gewaarschuwd!
Update: De zaterdag en de vrijdageditie zijn ondertussen al helemaal uitverkocht. Geen kaarten aan de deur!