Crew info

Easter Gashouder 2023

Wij waarderen jouw tijd en inzet. Wij doen er dan ook alles aan om het werken voor Awakenings zo veilig en prettig mogelijk te maken voor iedereen.

Goed gastheerschap voor jou en onze bezoekers is waar wij naar streven. In ruil daarvoor de vraag aan jou of jij het gastheerschap ook uitdraagt aan de bezoekers en je collega’s.

Waar moet je je melden als je komt werken?
In jouw accreditatie bevestiging staat waar je jouw crewbandje kan ophalen. De crewbalie gaat 3 uur voor show open. Kijk op onze website voor de openingstijden.

Zorg dat je de juiste gehoorbeschermende middelen voor het juiste werk gebruikt. Draag altijd gehoorbeschermende middelen bij 80 decibel of hoger.
Duurzaamheid
Omdat wij het geweldig zouden vinden om nog vele jaren met jullie Awakenings neer te zetten op onze planeet, vragen we jullie aandacht om gezamenlijk wat terug te doen.

Natuurlijk proberen we op al onze evenementen zo veel mogelijk afval te scheiden, maar we vragen ook het volgende van jullie:
- Probeer zelf ook zo veel mogelijk afval te scheiden en spreek anderen er op aan wanneer ze dit niet doen.
- Gebruik minder plastic flessen en bekertjes en hergebruik deze.
- Kom op de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenement en laat de auto thuis.
Respect
Iedere medewerker moet zich prettig voelen op de werkvloer. Daarom maken wij geen onderscheid in nationaliteit, sekse, seksualiteit, geloof of ras. Wij willen dat iedereen respect voor elkaar heeft en dit ook toont. Voor discriminatie is geen plek. Een goede communicatie tussen jou, je collega’s en je leidinggevende is noodzakelijk om veilig te kunnen werken.

Hoe herken je ongewenst (seksueel-) gedrag?
Actie van de een:
- Aanraken of vastpakken
- Seksueel getinte opmerkingen

Reactie van de ander:
- Denst terug, verstijft, schrikt, kijkt boos

Vertrouw op je eigen inzicht. Voelt het niet oké, dan is het meestal niet oké.

Wat kan je doen als je het ziet gebeuren?
1. Check bij beide of de situatie ok is
Kijk de persoon aan en steek je duim op en check of hij/zij oke is
Vraag: Ben je ok? ok 'Kan ik iets voor jullie doen?'

2. Haal het slachtoffer uit de situatie
Ga naar een rustige plek en stel degene op zijn of haar gemak.

3. Spreek de pleger aan
Vraag op een open en neutrale manier wat er aan de hand is en vertel welke huisregels we hanteren.

Mocht er iets voorvallen, meld dit dan aub bij je leidinggevende en/of de organisatie Awakenings. Samen kunnen jullie dan bepalen hoe met de situatie om te gaan. Vanuit Awakenings zijn er speciale protocollen hoe we omgaan met meldingen van ongewenst (seksuele-) gedrag.
Goede doel
Aan iedereen die op de gastenlijst staat vragen we een € 5,- donatie. Het opgehaalde bedrag gaat naar Bridges for Music.

Bridges for Music is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het
aanmoedigen van jong talent uit achtergestelde gemeenschappen om creatieve verschilmakers te worden. Door hen 21e-eeuwse tools aan te reiken en hen uit te rusten met de psychosociale en ondernemersvaardigheden, kunnen deze jongeren slagen in de creatieve industrie.

De missie van Bridges for Music is het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs aan werkloze creatieve jongeren in gemeenschappen met weinig middelen en hen uit te rusten met de tools die nodig zijn om de cirkel van armoede te doorbreken.

Met donaties van gasten van Awakenings ADE willen we Bridges steunen in de vorm van muziek, zodat ze nog meer jonge mensen kunnen helpen.

Voor meer informatie: https://bridgesformusic.org/
I Love My Ears
Alles klinkt beter met muziek! Wil je de rest van je leven van muziek blijven genieten? Wees dan lief voor je oren. Ga niet te dicht bij de luidsprekers staan, geef je oren af en toe wat rust en draag oordoppen met een muziekfilter.

Vergeet je oordoppen niet mee te nemen als je naar het evenement komt. Zoals altijd kun je als crew je gratis oordoppen halen bij het productie kantoor. Bezoekers kunnen ze op ons evenement kopen bij de merchandise balie als je nog geen oordoppen hebt of als je die van jezelf vergeten bent.

Check out video

Accept Cookies to watch