Joey Daniel

Joey’s carrière raakte in een stroomversnelling toen hij resident DJ werd in Off Corse tijdens de Electro Rockers feesten. In diezelfde Off Corso werd hij ook resident op GlamTech feesten, georganiseerd door Electronation. Met inmiddels redelijk wat DJ-ervaring op zak werd Joey gevraagd om niet alleen resident te worden in de Now&Wow maar ook programmeur. Dit was de definitieve doorbraak voor Joey in de Nederlandse dance scene.
Naast het draaien begon Joey ook zijn eigen avond in Off Corse onder de naam Selektor. Met DJ’s als Gregor Tresher, Paco Osuna, Paul Kalkbrenner, Johnny D, Chaim en Andomat 3000 groeide Selektor uit tot een van de leukste clubavonden van Nederland.
Tegenwoordig stopt Joey zijn ziel en zaligheid in de 300MPH events op locaties als Catwalk en Factory010. Hier programmeert Joey DJ’s en live acts als Loco Dice, Raresh, James Holden en Extrawelt.
Naast het hosten van dit event, is Joey inmiddels ook resident bij Speedy J’s Electric Deluxe Presents avonden in de Melkweg in Amsterdam. Daarnaast is Joey ook begonnen met produceren. Zijn eerste release, ‘Liquid Dust EP’ is uitgebracht door Unlock Records met daarop een remix door Daniel Sanchez & Mulder!

Read more